Aanbouwen

Een aanbouw is de meest voorkomende uitbreiding van een woonhuis. En niet zonder reden! Telkens staan wij weer verbaasd van de ruimtewinst die een ogenschijnlijk geringe uitbreiding van de woning tot gevolg heeft.

Een aanbouw geeft u niet alleen meer woonruimte en woongenot, ook de waarde van uw woning zal stijgen. Daarnaast kunt u het energieverlies van uw woning verbeteren door een hoge kwaliteit isolatie toe te passen.

Een aanbouw wordt geheel op maat volgens uw wensen gemaakt, in een uitvoering die past bij uw woning, uw stijl van wonen, in de juiste verhoudingen.

U kunt hierbij kiezen voor een traditionele uitvoering, of een uitvoering in prefab elementen. De laatste methode maakt een zeer korte bouwtijd mogelijk met minder overlast voor u.

Wij kunnen uw aanbouw zowel casco als geheel afgebouwd opleveren en er zijn vele accessoires mogelijk. Veel opdrachtgevers kiezen er ook voor om gelijktijdig met het realiseren van de aanbouw de bestaande woonkamer ‘op te frissen’.

Wij proberen om met hetzelfde budget als gebruikelijk onze materialen in te kopen met het idee zo duurzaam mogelijk te bouwen. Denk hierbij aan dakbedekking, isolatie, cementgebonden materiaal, bouwhout, duurzame houten gevelbekleding. Indien het duurzaam of milieuvriendelijker kan dan gaan we daarvoor, laat u zelf overtuigen en bel ons voor een geheel vrijblijvende offerte!

Recente aanbouw projecten