Bouwbedrijf Anker bouwt aan kwaliteit!

Al meer dan 15 jaar..

In 1999 richtte ik mijn eigen aannemingsbedrijf op. Met een klein team van vakmensen bouwden, verbouwden en restaureerden we menig bedrijfspand en woonhuis.

Flexibel en slagvaardig

Onze medewerkers stellen ons in staat om flexibel in te spelen op uw wensen. We hebben alle vakkundige kennis in huis om elke uitdaging aan te kunnen gaan. Maatwerk tot op de vierkante centimeter.

Betrouwbaarheid

De bouwwereld is volop in ontwikkeling. Innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Of het nu gaat om de verbetering van arbeidsomstandigheden of het beter kunnen inspelen op speciale wensen van de opdrachtgever, duurzaam bouwen, milieuvriendelijke producten, isolatie normen en groene energie Bouwbedrijf Anker doet er actief aan mee.

Door onze kleinschaligheid zijn de personen waar u zaken mee heeft gedaan ook te vinden op de bouwplaats, uw project dus! Zonder allerlei berichtenverkeer van kantoor naar de bouwplaats en weer terug kunnen wij eventuele wijzigingen of extra opdrachten direct uitvoeren zoals u dat wenst!

Zekerheid

Anderen zijn het met ons eens: wij weten wat we doen. Daarom zijn we gecertificeerd als “Erkend Kwaliteitsvakman”, na elk project vragen wij de opdrachtgever een referentie te geven via deze organisatie .

Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren een deskundig en hecht netwerk van specialisten om ons heen verzameld. Zoals geschoolde vakmensen op het gebied van verwarming, koeling, data, elektro, installatiewerk en isolatie. Omdat we zo goed op elkaar ingespeeld zijn, is het eindresultaat ons gezamenlijke doel waar wij allemaal trots op zijn.

Veelzijdigheid

Een bouwproject is voor elke opdrachtgever een grote stap. Dus wilt u graag onderdeel uitmaken van het proces, meedenken, op de hoogte blijven, inspraak hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet anders gewend.

Al meer dan 12,5 jaar bouwen wij opdrachtgevers-gericht. Dat merkt u aan onze vakkennis, onze communicatie naar u, onze onderaannemers die ook u als klant zien . Maar we bewijzen dat uiteraard ook graag met onze ervaring om met praktische en betaalbare oplossingen te komen.

Bouwen aan uw toekomst

Elke dag bouwen wij aan de toekomst van onze opdrachtgevers, zowel bedrijven als particulieren erkennen onze kwaliteit.

Want uw tevredenheid is ons visitekaartje, wij investeren graag in onze opdrachtgevers. Wij gaan graag de uitdaging aan om u voor jaren als vaste klant te mogen begroeten !

Referenties