Nieuwbouw

Ontwerp uw eigen woning

Alle woningen die we voor onze particuliere klanten bouwen zijn unieke woningen die we samen met de klant, volledig naar wens van de klant, samenstellen. De klant kan er uiteraard ook voor kiezen zijn of haar eigen ontwerp als uitgangspunt te nemen. Via verschillende gesprekken definiëren we samen met de klant de gewenste woning. Onze tekenaar of architect vertaalt de ontwerpen naar  prachtige schetsen waarbij u een goed overzicht krijgt hoe de woning er uiteindelijk uit zal gaan zien.

Vervolgens deelt u uw woning geheel naar eigen wens in en zijn er allerlei aanpassingen te maken. Deze flexibiliteit biedt u vooral bij het bouwen van vrijstaande woningen zeer veel mogelijkheden. Uiteraard geven wij u een vakkundig advies en begeleiding.

Wij bouwen zowel traditionele woningen als houtskeletbouw, deze laatste bouwmethode behoort tot onze specialisaties! In de ontwerpfase informeren wij u graag over de voordelen van houtskeletbouw. Denk bijvoorbeeld aan de korte bouwtijd en de zeer hoge energiezuinigheid en budgetvriendelijke prijzen.

De bouw

Ook tijdens de bouw zult u ervaren hoe prettig het is om met Bouwbedrijf Anker te werken. De professionaliteit maar gelijkertijd de no nonsense houding van onze vakkundige medewerkers zal u opvallen. Hard werken en plezier maken gaan dus toch hand in hand! U bent welkom om gedurende de bouw (indien dit binnen de veiligheidskaders mogelijk is) de bouwplaats te bezoeken. In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk een kopie van de bouwsleutel te ontvangen.

Vrijwel alle aspecten van de bouw hebben wij in eigen huis, hierdoor maken we minder gebruik van onderaannemers.  Dit heeft als voordeel dat we niet afhankelijk zijn en volledige invloed hebben op de planning en de geleverde kwaliteit. Als we toch onderaannemers inschakelen zijn het onderaannemers  waar we een jarenlange band mee hebben opgebouwd.

Zoals dat in de ontwerpfase geldt, krijgt u ook tijdens de bouw volledige begeleiding. Er is één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Deze collega zal u op de hoogte houden van de planning en vorderingen van de bouw.

Recente nieuwbouw projecten