Verbouwen

Bouwbedrijf Anker voert alle voorkomende verbouwingen uit. Of het nu gaat het om het plaatsen van een dakraam of dakkapel in alle soorten en maten incl. afwerking aan de binnenzijde, kozijnen in hout, aluminium of kunststof. Het volledig opnieuw inrichten van uw woonhuis of bedrijfspand en het maken van een aanbouw of een dakopbouw.

Verder willen wij samen met u een stapje verder dan de gemiddelde aannemer. Wij willen u ontzorgen en het gehele project leveren en plaatsen. Denk hierbij aan keukens, badkamers ,vloerbedekking, parket, deuren met beglazing, inrichting, interieurbouw, kasten, betimmeringen van radiatoren enz enz.

Uiteraard kunnen wij helpen bij de planvorming en de bouwaanvraag met betrekking tot de omgevingsvergunning.

Met behulp van vakkundig personeel en onderaannemers kunnen wij alles netjes en zoals u dat wenst uitvoeren.

Verdere informatie vindt u bij de link boven aan deze pagina, die per onderdeel bezocht kunnen worden.

Onderhoud

Het goed onderhouden van uw woning of bedrijfspand waarborgt het behoud van uw kostbare bezit, onderhoud van uw pand geldt niet alleen voor het visuele aspect, maar bespaard u op langer termijn zeker ook in kosten.

Waarom onderhouden?

Vaak wordt er te lang gewacht met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, dit gebeurd hoofdzakelijk om de kosten vooruit te schuiven. Het motto” het kan nog wel een jaartje wachten” is ook vaak gehoord. Helaas moeten er door het niet tijdig onderhouden vrijwel altijd extra (reparatie) kosten gemaakt worden. Het tijdig signaleren en herstellen van de gebreken voorkomt grote schade of zelfs een totale vervanging van de bouwelementen.

Passend advies

Ook kan desgewenst een onderhoudsadvies gemaakt worden, het onderhoud adviessysteem maakt het mogelijk de toegepaste bouwmaterialen en de aanwezige beschermingssystemen functioneel, met minimale kosten in stand te houden gedurende de geplande levensduur.

Recente verbouw projecten