Kozijnen Kralingen

 

Kozijnen Kralingen

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen in Kralingen ? Of zijn uw huidige kozijnen aan vervanging toe? Dan bent u bij bouwbedrijf Anker aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van kozijnen, verbouw, nieuwbouw en aanbouw.

Werkzaamheden

Wat zijn onze werkzaamheden op het gebied van kozijnen Kralingen ? Wij leveren en monteren ramen en deuren voor de nieuwbouw, bestaande bouw of renovaties. Onze kozijnen zijn leverbaar in hardhout, kunststof of aluminium.

Onze kozijnen in Kralingen zijn uiteraard voorzien van alle nodige keurmerken, waardoor u verzekerd bent van een goed en duurzaam product van hoge kwaliteit. Wij leveren de kozijnen met een laag grondverf en na de montage worden deze dan afgelakt, dit geldt voor de houten kozijnen. De kunststof kozijnen en aluminium kozijnen leveren wij van het merk VEKA. Dit is een merk wat kozijnen levert van hoge kwaliteit, maar ook nog is zeer onderhoudsarm. Natuurlijk leveren wij ook de beglazing van de kozijnen.

Stijl van uw kozijnen in Kralingen aanbouw-twee-verdiepingen

Wij leveren en monteren de kozijnen in diverse stijlen, van modern tot klassiek. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor draaikiep ramen, kozijnen met extra profileringen, schuifpuien, luxe voordeuren en nog veel meer.

Een kozijn bepaalt een deel van het aanzicht van uw huis en het is dan ook belangrijk dat u een kozijn kiest wat past bij uw stijl en de stijl van uw woning. Wij van bouwbedrijf Anker beschikken over specialisten om u te helpen bij de keuze voor een bepaald soort kozijnen.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van kozijnen in Kralingen ? Neem dan snel contact op met Anker, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.