Zolder isoleren Capelle aan den IJssel

Zolder isoleren Capelle aan den IJssel

Bent u die torenhoge energierekeningen zat en wilt u energie sparen? Een goede oplossing voor energieverlies via het dak is uw zolder isoleren Capelle aan den IJssel . Bij Bouwbedrijf Anker bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn in staat uw zolder te isoleren op de manier waarop u dat wilt.

Hoe gaat zolder isoleren Capelle aan den IJssel in zijn werk?

zolder isoleren capelle aan den ijsselOmdat warme lucht opstijgt, gaat maar liefst 25% van de energie verloren via het dak. Laat dus uw zolder isoleren Capelle aan den IJssel ! Dit kan op twee manieren: het dak laten isoleren of de zoldervloer laten isoleren. Natuurlijk kan het ook allebei.

Als u de zolder als woonruimte gebruikt, is het logisch om het dak te laten isoleren. Dit creëert een aangenaam leefklimaat en is er minder sprake van temperatuurschommelingen. Door dakisolatie met een minerale rol worden de ruimtes tussen de kepers opgevuld met isolatiemateriaal. Isolatie aan de buitenzijde is ook een optie door middel van isolatiepanelen, maar deze optie is erg drastisch.

Een andere mogelijkheid voor zolder isoleren Capelle aan den IJssel is de zoldervloer isoleren. Als de zolder met name wordt gebruikt als opslagruimte, is deze optie interessant. Hoe het isolatievloer in de vloer wordt aangebracht, hangt af van de constructie van de vloer. Als u een zoldervloer heeft met een houten draagstructuur, zijn de ruimtes tussen de vloerbalken op te vullen met isolatiemateriaal. Wanneer het om een massieve vloer gaat, zal het isolatiemateriaal bovenop de vloer bevestigd moeten worden met harde isolatieplaten of isolatie met minerale wol. Bij dat laatste moet dan echter eerst een houten raamwerk worden gemaakt.

Er zijn dus verschillende opties om uw zolder te laten isoleren. Welke optie het beste bij uw huis en wensen past, kunnen we samen met u onderzoeken. Heeft u interesse in onze werkzaamheden op het gebied van zolder isoleren Capelle aan den IJssel ? Neem dan contact op met ons: dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht